Prati nas

Vesti

Kesha optužila Dr. Luka da je silovao Katy Perry

Katy se nije oglašavala Youtube

Kesha i Dr. Luke još od 2014. godine vode pravnu bitku jer je pevačica optužila svog bivšeg producenta za seksualno zlostavljanje i silovanje 2005. godine. U celu dramu je sada umešana i Katy Perry.

Naime, jedan portal je objavio pravni dokument koji je poslao tim Dr. Luka u kojem se spominje sadržaj privatne prepiske između Lady Gage i Keshe.

“16. februara 2016. godine optužena je poslala poruku Stefani Germanotti pozatijoj kao Lady Gagi, u kojoj je ponovila lažne tvrdnje da ju je Luke silovao. U toj poruci, optužena je takođe lažno tvrdila da je Luke silovao i Kathryn Hudson, poznatiju kao Katy Perry”, piše u objavljenom dokumentu.

Katy Perry nikada nije optužila producenta za seksualno uznemiravanje, ali jeste iznenada prekinula saradnju sa njim. Kada su je pitali zbog čega je to uradila, onda je jednostavno odgovorila: ”Moram da napustim gnezdo”.

“Dr. Lukov tim sa druge strane oštro demantuje sve glasine, dodajući da imaju i Katynu izjavu da do napastvovanja nikada nije došlo.Katy Perry je lično potvrdila da je Dr. Luke nije silovao. Ove Keshine optužbe baš kao i sve druge su baziranje na lažima, nezrele su i uvredljive i za Dr. Luka i za Katy Perry”, rekli su iz njegovog tima.

Katy se još uvek nije javno oglašavala ovim povodom.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top