Kežman potvrdio razvod, žena znala da je vara?

Da kod naših javnih ličnosti važi ona “Gde ima dima, ima i vatre” potvrđeno je još jednom u slučaju proslavljenog fudbalera Mateje Kežmana. Tek što je demantovao da je u vezi sa pevačicom Marinom Tadić, oglasila se njegova žena Emilija, izjavivši da zna da je Mateja godinama unazad vara i da se razvode!

“Dosta mi je svega, ne mogu više da trpim njegove ljubavnice, javnu bruku i da se pritom on pretvara kako je najpošteniji na svetu”, pre nekoliko dana je Emilija rekla izvoru nedeljnika Star.

“Kežmanova žena će podneti zahtev za razvod. Ljubavnica je bilo pre Marine Tadić, ali je do sada ćutala. Pevačicu je predstavljao kao svoju drugaricu, a njih dve su se prošle godine srele u jednom tatoo centru. On ih je upoznao i dok mu se supruga tetovirala, on je sedeo sa Marinom. Pevačica je to iskoristila kako bi pričala kako je sa Emilijom dugogodišnja prijateljica”, osvrnuo se neimenovani izvor blizak Emiliji na skorašnju priču koju su preneli svi mediji u zemlji.

Navodno Mateja je svojoj ženi već godinama neveran: prethodnoj ljubavnici kupio je stan, lokal i auto!

“Prethodnoj ljubavnici Kežman je kupio čak i stan, lokal i kola. Ta veza je trajala par godina. Vuklo se dugo i ta devojka je bila i kod njih u kući. Dolazila je na vrata i pretila Emiliji. Mateja je sa njom posle raskinuo, ali je žena nastavila da preživljava šokove svakodnevno. Ona se mlada udala za njega, htela je mir, spokoj i normalan brak i ljubav do kraja života. U početku je izgledalo da joj se san ostvario, ali posle je sve pošlo po zlu. Ovo što joj se dešava ne može da podnese i zato želi da se izvuče iz svega. Ona je vrlo razumna žena i veoma tolerantna, ali Mateja je otišao predaleko. Više neće da mu dozvoli da pravi budalu od nje koja je majka njegove troje dece, a istovremeno se predstavlja kao vernik i uzoran muž”, naglašava izvor nedeljnika Star.

Poznati fudbaler u intervjuu za Story potvrdio je da se razvodi od supruge Emilije.

“Ne postoji zapravo konkretan problem, više je to stvar sticaja okolnosti i to ne trenutka, sadašnjeg trenutka, već činjenice da sam poslednje četiri godine živeo sam. Nas dvoje se papirološki nismo razveli. A taj papir je u životu najmanje bitan. Poenta je da mi već dve godine nemamo stvarno nikakav emotivni život što se tiče naših supružničkih odnosa”, izjavio je Mateja.

Izvor: Star, Story
Foto: Hellomagazine.rs, Pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top