Kežmanu preti zatvor: Dužan 27.000 evra alimentacije?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivši fudbaler Mateja Kežman suočava se sa ozbiljnim problemima, s obzirom na to da je njegova bivša supruga Emilija Kežman podnela krivičnu prijavu zbog duga za alimentaciju, koju za njihovo troje dece nije plaćao dve i po godine.

Kako je otkriveno, Mateja za alimentaciju duguje 27.000 evra s obzirom na to da nije uplaćivao novac dve i po godine. On je prilikom dolaska u sud danas pobegao od novinara ne želeći da komentariše svoju situaciju.

„Kada su se pre četiri godine razveli, Mateja je svakog meseca regularno isplaćivao 900 evra, ali onda je iznenada prestao. Iz privatne škole prebacio je decu u državnu i troškove sveo na minimum. Ali je onda odjednom prestao da uplaćuje novac. Pošto Emilija nije mogla da se dogovori s njim, ona je odlučila da podnese krivičnu prijavu. Kežman se u četvrtak pojavio na saslušanju i pokušao je da se opravda time da im je ostavio lokal u Crnoj Gori i da je kirija koju naplaćuju zapravo iznos alimentacije. Takođe je tvrdio da deci redovno kupuje sve što im je potrebno, vodi ih na putovanja, plaća školske troškove i sve što od njega zahteva očeva uloga,“ svojevremeno je ispričao izvor blizak bivšem fudbaleru.

A kako sada ističe izvor, Kežman bi zbog duga mogao da završi u zatvoru ukoliko ne pristane da isplati novac bivšoj supruzi na ime alimentacije.

„Ako prizna krivicu, Mateja može da prihvati da im uplati sve što im duguje i da bude osuđen na blažu kaznu. Međutim, ukoliko ostane pri svojim tvrdnjama da deci ništa ne duguje, protiv njega će se voditi sudski postupak i može da bude osuđen na zatvorsku kaznu,“ dodaje izvor.

Emilija i Mateja tri godine su vodili brkorazvodnu parnicu, a brak su okončali 2014. godine. Oni su potom počeli da dele imovinu koju su stekli tokom braka, a koja je bila u vrednosti do 15 miliona evra. S obzirom na to da je Mateja tokom braka ulagao u apartmane i hotel u Crnoj Gori, lokale u Beogradu, kao i apartmane na Kopaoniku, možda mu neće biti toliko teško da isplati dug. (Blic)

POSLEDNJE VESTI