Khloe Kardashian: Celog života sam imala nezdrav odnos prema hrani

Khloe otkriva kako je došla do idealne težine (foto: Instagram/khloekardashian)

Kako izaći na kraj u vezi sa najdelikatnijom stvari u životu svake žene- kilažom i figurom iz snova, pitanje je koje ih muči svakodnevno. Idealnim telom posebno su zaokupljene javne ličnosti od kojih se i očekuju perfektne proporcije.

A kada se Khloé Kardashian pojavila na naslovnoj strani Health magazina, zasenila je sve i pokazala da se trud koji je uložila kako bi došla do savršene linije isplatio.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Iako je, kako ona navodi, bila “u nezdravoj vezi sa hranom čitav svoj život”, uspela je da se izbori sa viškom kilograma i okrenula se zdravom načinu života. Ona za ovaj poznati magazin otkriva da joj je u borbi pomogao porodični prijatelj i poznati trener Gunnar Peterson. “On je transformisao moje telo”, rekla je Khloé.

Članica porodice Kardashian otkriva da je uz pomoć saveta nutricioniste izgubila 11 kilograma za dve nedelje. U poznatom fitnes klubu Equinox redovno je napo**o vežbala, ali joj to nije teško palo, već pomoglo i u otpuštanju stresa nakon razvoda od Lamar Odoma.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Na zamerke da joj je bolje pristajao višak kilograma, ona kaže: “Nije mi bitno koliko kilograma imam. Najvažnije mi je da sam zdrava”. Ona se osvranula i na to da neki članovi njene porodice nemaju ovih problema sa kilažom: “Kim može sve da jede, i ja sam u fazonu ‘mrzim te'”.

Svakako da je Khloé Kardashian dosta uspela i zaslužila da uživa u divno izvajanom telu.

Povezane vesti

Back to Top