Khloe Kardashian otkriva tajnu kako do trbušnjaka iz snova

Ona je svoje telo napornim treninzima dovela do savršenstva (foto: Instagram.com/khloekardashian)

Khloe Kardashian je kraljica fitnes saveta i ako neko zna kako je uspešno se izboriti sa viškom kilograma, onda je to ona.

Rijaliti zvezda na Intagramu prosto obožava da pokazuje svoje novo telo, i mnogi su je u kometarima pitali kako je uspela da postigne tako sjajne rezultate. Khloe je zato nedavno na svojoj aplikaciji otkrila bez koje opreme ne može da zamisli trening u teretani.

“Jedina sprava koja mi je u životu potrebna je vijača”, napisala je 32-godišnjakinja i dodala kako je vijača odlična za nekoliko grupa mišića, a ponajviše za trbušnjake. “Ona pokreće vaše celo telo jer kombinuje kardio i vežbe za ruke i stomak. Mislim da ljudi ne znaju koliko je teško preskakati vijaču samo 5 minuta u kontinuitetu. Sjajno je što vam je potrebno samo 5 je**nih minuta i plivate u znoju! To je za mene sjajna vežba”, napisala je Khloe.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Ona je takođe opisala kako izgleda jedan njen trening. “Obično skačem 5 minuta da se zagrejem. Zatim, posle prve četvrtine, skačem još 4 minuta. Testiram sebe da vidim da li mogu da napravim 800 preskoka za 5 minuta. Znam da to ne zvuči kao mnogo, ali probajte! Ako možete i lako vam je, duplirajte broj ili zadajte cilj kojim ćete izazvati sebe”, savetuje na kraju rijaliti zvezda.

Povezane vesti

Back to Top