Khloe Kardashian ponovo o bivšem: Ponosna sam na Lamara što govori o svojim problemima sa drogom

Uprkos turbulentnom braku sa Lamarom Odomom, Khloe Kardashian mu ništa ne zamera – šta više, čini se da mu je najveća podrška na putu ka oporavku.

Iako ju je nebrojeno puta povredio, Khloe nikad nije rekla ni jednu ružnu reč o njemu, a sad je ispričala i što misli o njegovim memoarima u kojima je otkrio svoje najmračnije tajne.

„To je njegova istina, ima pravo da kaže svoju verziju. Ja sam imala važnu ulogu u njegovom životu, isto kao i on u mom, tako da mislim da je normalno da ima potrebu, kada govori o svojoj prošlosti, da spominje naš brak“, poverila se Khloe sestri Kim.

„Te stvari su se dogodile njemu i ja nisam osoba koja bi o tome trebalo da priča. Ako mu to pomaže da se oporavi, mislim da je jako hrabro od njega da govori o tome koliko daleko je njegova zavisnost otišla. I ne smeta mi to, cenim što je toliko iskren. Nije sve lepo što je rekao, ali cenim i poštujem iskrenost u svemu tome“, zaključila je.

Khloe i Lamar prekinuli su vezu pre pet godina, a zvanično su se razveli 2016. Iako je Lamar imao problema s alkoholom, drogama i bio zavisnik od seksa zbog čega je varao Khloe s brojnim ženama, ona je s njim bila i kad je prolazio kroz najteže razdoblje. Bilo je to u oktobru 2015. kad se predozirao i zamalo umro.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI