Prati nas

Život

Khloe Kardashian prikazuje Tristanovu prevaru pred kamerama

Khloe Kardashian rešila je da pred kamerama prikaže najteže, ali i najskandaloznije trenutke iz života.

U trejleru za novu epizodu serije U Korak sa Kardashianima, pratimo Khloe koja, neposredno pred porođaj, saznaje da ju je partner Tristan Thompson prevario sa nekoliko devojaka tokom trudnoće.

Videćemo i reakcije njenih sestara, Kim Kardashian West, Kylie i Kendall Jenner, kao i njene majke, Kris Jenner, kada prvi put saznaju za šokantnu vest.

Khloe je odgovorila jednom od fanova koji je na twitteru prošlog ponedeljka napisao reči hvale i podrške za zvezdu.

Istina je da će biti teško prikazati sve ovo javnosti, ali, potpisala sam ugovor da budem u ovoj emisiji i zbog dobrih i loših stvari, a život je svakako mešavina oba.” objasnila je ona.

Iako je Khloe isprva odlučila da ostane sa Tristianom, Kris tvrdi da se Khloe premišlja oko selide u Klivlend, koju je planirala kako bi bila bliže svom suprugu tokom važnih utakmica u kojima sportista igra.

Još jedna bitna stvar koja fanove popularnog TV programa drži u neizvesnosti oko promene odluke je i poruka koju je Khloe nedavno napisala na instagramu. “Veze treba da vam pomognu a ne da vas povrede!” 

Međutim, bez obzira na spekulacije članova rijaliti porodice, izvor blizak Khloe, za Entertainment Weekly ,tvrdi da je zvezda neizmerno srećna sa Tristianom, i da je zadovoljna kako joj pomaže u odgajanju deteta. “Khloe dolazi iz velike porodice i neće uništiti svoju želju da odgaja dete sa čovekom koga voli!” objašnjava izvor.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top