Prati nas

Extra

Khloe Kardashian želi da je Tristan Thompson oženi

Tristan smatra da će joj venčanje smanjiti nesigurnosti!

Iako prethodnih par meseci nisu bili najjednostavniji za vezu Khloe Kardashian Tristan Thompsona, par ipak planira drugo dete a Khloe smatra da bi venčanje bilo idealno za ostvarenje zajedničke budućnosti!

Kako je izvor blizak Khloe nedavno izjavio, zvezda planira venčanje! “Svi oko Khloe su u neverici jer je pre samo nekoliko nedelja pričala da će ga ostaviti” , izjavio je izvor. “Sada samo govori o venčanju i nije je briga šta drugi misle!”

Khloe je potvrdila ove navode kada je 16. decembra objavila nekoliko ljubavnih statusa na instagramu.

Ne možemo mrzeti iskustva koja su nas oblikovala” , napisala je. “Uradite ono što osećate, ljudi će vas svakako kritikovati.”

I kako je izvor dalje objasnio, to je upravo ono što Khloe planira da uradi! Iako je Tristan bio neveran mega popularnoj TV zvezdi, ona ga navodno nagovara na venčanje!

On se nada da će joj to pomoći da se ne oseća tako nesigurnom u vezi. Još jedno dete će takođe pomoći. Khloe nikada neće biti mlađa nego što je sada a želi da njena ćerka dobije brata ili sestru” , tvrdi izvor. “Ali obzirom na sve što se dogodilo, volela bi da bude u braku pre nego opet zatrudni.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top