in

Khloe se ne bori za ljubav, već za svoj novčanik!


Ne odustaje dok ne istera svoje! (foto: WENN)
Ne odustaje dok ne istera svoje! (foto: WENN)

Iako je prošlo šesnaest meseci nakon što je Khloe Kardashian predala papire da se razvede od bivšeg supruga Lamara Odoma, od tada, nijedan korak nije dalje preduzela kako bi se okončao taj brak.

Ali, iako Khole i dalje javno govori kako svim srcem voli Lamara, izvor blizak porodici je za magazin OK! rekao da njeno oklevanje za završetak braka ima više veze sa novčanikom nego sa njenim srcem.

„Khloe je namerno stopirala proces razvoda jer gleda da izvuče svaku moguću paru od Lamara“, rekao je izvor. „Lamar nije u stanju da se bori oko novca, ali odbija da se upusti u takvu njenu manipulaciju. Ne zna se ko će povući sledeći potez, uvek će biti nerešeno.“

Lamar i Khloe iz vremena ljubavi (foto: wenn)
Lamar i Khloe iz vremena ljubavi (foto: wenn)

U intervjuu, koji je dala drugog aprila, Khloe je naglasila da neizmerno voli svog bivšeg, jer je on bio njen muž i želela bi da je i dalje. Ona razmenjuje poruke sa njim konstantno, a poznato je i da se tajno viđaju, van domašaja pogleda.

„Khloe bi jako volela da se vrati Lamaru, a on bi se vratio njoj, tako obično momci rade. On se nadao da će se rastati bez ikakvih teških reči i hladna srca. Ali, onako kako Khloe gleda na to, ako ne može da bude sa njim, ona će pokušavati da mu život učiniji mizernijim i ostavi ga bez dinara u džepu“, naglasio je izvor.

Jedan od glavnih ulogu za koji igra Khloe je i vila, vredna tri miliona dolara, koju je Lamar kupio pre nego što su se on i najstarija sestra Kardashian venčali 2009.

Vila koja predstavlja glavni spor između bivših ljubavnika! (foto: )
Vila koja predstavlja glavni spor između bivših ljubavnika! (foto: Crisnet)

„To je ono na šta ona cilja najviše. Ni u jednom trenutku nije htela da otpiše to parče nekretnine, ali Lamaru se ne žuri, on strpljivo očekuje da će se Khloe od toga povući. Ona mu je uzvratila rečima da mogu ovu igru da igraju koliko god on poželi, tako da nema žurbe.“

„Lamar je pri čistoj svesti sada, iako doduše malo skrhan na emotivnom planu, i poslednje što očekuje od bivše supruge je da ga ostavi na cedilu. On i dalje živi sa prijateljem, jer nije spreman da opet započne samački život. A što se tiče Khloe, ona je učila od najboljih kada su u pitanju ove vrste igrica. Kris Jenner je ipak glavni mozak operacije kada je u pitanju kovanje dobre zavere sa novcem“, zaključio je izvor.