Search
Close this search box.

Kim Kardashian kaže da je njen sukob sa Taylor Swift završen

Kim Kardashian nedavno je gostovala u emisiji Watch What Happens Live sa Andijem Cohenom i odgovarala je na razna voditeljeva pitanja, usled čega je izjavila da je njen sukob sa Taylor Swift završen!
Voditelj je upitao Kim koga bi radije izabrala da joj pravi društvo ukoliko bi bila zarobljena u lifu, a u ponudi su bili Drake, sa kojim je njen suprug Kanye West nedavno imao sukob, i Taylor Swift sa kojom zvezda nije razgovarala godinama. Nakon malo razmišljanja, Kim je odabrala Taylor. „Mislim da smo svi nekako prevazišli to“ , izjavila je ona. Pored toga, rijaliti zvezda je odgovorila jednom od fanova koji ju je tokom emisije upitao da li bi volela da se susretne sa pop ikonom Cher u Jermeniji, aludirajući na njihovo zajedničko poreklo i korene.
Volela bih to, obožavam je! Oduvek sam je posmatrala kao veliku muzičku i modnu ikonu. Ona je jedna od najvećih inspiracija mog života. Obe smo oduvek pričale o ljubavi koju delimo prema Jermeniji i željom da nekada odemo tamo. Nadam se da će doći dan kada ćemo otputovati zajedno“ , izjavila je Kim. Ovo nije prvi put da Kim govori o svojoj ljubavi prema pomenutoj pop ikoni, a rijaliti zvezda se  i maskirala u Cher za Noć veštica 2017. godine. Na samom kraju, Kim je prokomentarisala i kontraverzne objave svog supruga na tviteru, navodeći da je to samo njegova terapija kao i da žele još jedno dete.

POSLEDNJE VESTI