Koje su to Survivor ljubavi???

Dnevni list Press otkriva koje su to ljubavi nastale tokom snimanja ili po povratku ekipe Survivora.

Naime, ono što je Ivan Ivanović već nagovestio u svojoj emisiji “Povratak u civilizaciju” je to da su po ispadanju iz rijaliti šoua Survivor Ana Stojanovski i Luka Rajačić započeli romansu i to na jednoj žurci u Beogradu. Kada je Ivan pre par nedelja Luku upitao za to, zgodni Beorađanin je vešto izbegao odgovor…

Ono što takođe nije tajna je da je Aca, za koga se pretpostavlja da je pobednik šoua, iskazivao otvorene simpatije prema zgodnoj Mileni

survivor

Međutim, najveća romansa koja se desila u ovogodišnjem Survivor-u je definitivno ona između Bograđanke Ane Mitrić i Slovenca Klemena Rutara. Oni su svoju vezu započeli po povratku sa Filipina, a Ana je prethodno zbog Klemena raskinula dugogodišnju vezu.

Evo šta kažu “akteri” ove romanse:

“Po povratku sam raskinula sa dugogodišnjim dečkom Duletom. Tačno je da se viđam sa Klemenom, dosta vremena provodimo zajedno. Ne krijem da postoji privlačnost, ali trenutno živimo u dve države i nema smisla da o tome govorim. Ako on pređe da živi ovde, lako ćemo se dogovoriti”, rekla je zgodna Ana.

ana mitric klemen

Klemen nije želeo da potvrdi da je u vezi sa Anom, ali kaže da se često viđaju, da voli beogradski noćni život i da su naše devojke najlepše na svetu. Evo šta kaže o svojim planovima:

“Želim da se vratim gimnastici, tražim sponzora koji će mi finansirati boravak u Srbiji. Ukoliko se to ne desi, svoju marketinšku agenciju iz Ljubljane premestiću u Beograd. Život je kao Survajver – stalna borba za preživljavanje. Tu borbu započeo sam pre svojih vršnjaka, pa sam zato sada uspešan, ali verujte mi da nije bilo lako.”

izvor: Pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top