Search
Close this search box.

Komšije otkrile istinu o Milici Todorović: Viđa se sa bivšim?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milica Todorović stanuje u elitnom kraju Beograda, a sada su njene komšije otkrile kakva je ona kada se kamere ugase.

Kako kažu pevačica je izuzetno kulturna i vaspitana, ali otkrivaju i da se viđa sa bivšim dečkom.

„Ona je izuzetno kulturna i fina, obzirna je prema komšijama i nikad problem nije napravila, uvek je spremna da pruži pomoć. Vaspitana je, zastane da se javi i ima lepu reč za svakoga. Svi u komšiluku je volimo, jer je uvek raspoložena i ljubazna, pristupačna. Nikad se nije ponašala kao zvezda, a mnogo je poznatija od svih onih uobraženih koji ne umeju ni dobar dan da kažu. Baš zato se pitam, kako to da nema mladića i da je sama?“ tvrdi komšinica.

Želim joj da ubrzo pronađe svoju sreću, zaslužuje dobrog partnera pored sebe. Posle Petra Strugarra nismo je videli sa nekim mladićem“, rekla je starija gospođa, dok devojka koja stanuje u zgradi u kojoj Milica ima stan tvrdi da je pevačicu viđala sa bivšim dečkom, bratom Saše Kovačevića.

„Milicu viđam često po kraju, dok ide u radnju ili pije piće u kafiću. Prizemna je i potpuno opuštena, ne izlazi našminkana i doterana, već kao i svi ostali. Posebno me je iznenadilo kad sam je ugledala kako u restoranu sa bivšim pije kafu. Tu je bio Rade, čak i njegova majka. Deluje da su ostali u skroz korektnom odnosu, smejali su se i ćaskali, ali nikakve bliskosti nije bilo. Očigledno je da su ostali dobri prijatelji, što se retko dešava nakon ljubavi“, rekla je ona i dodala:

„Druži se i sa Stevanom Anđelkovićem, stalno ih viđam zajedno. Dosta je smršala, baš je zgodna, nikad nije izgledala ovako dobro. Mada uvek je ona bila slatka, njen osmeh i energija kupuju ljude. Milici porodica često dođe, prepoznam ih jer ih ona kači na društvenim mrežama. Svi su normalni ljudi, izađu ispred da šetaju psa, pa proćaskaju sa susedima“.

POSLEDNJE VESTI