Search
Close this search box.

Milica Todorović prvi put o Strugaru: On je lud kao struja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Milica Todorović gostovala je u emisiji „Balkanskom ulicom“ na TV Nova S, gde je između ostalog govorila i o bivšim ljubavima.

Milica kaže da tek od prošle godine živi sama, jer je do sada uvek živela sa momcima.

„Ja sam živela sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile, kuvale. Ja se uvek uklopim u takvu familiju, svi me zavole, što je sjajno“, rekla je pevačica, pa dodala:

„Ja moram to da kažem, jer je to istina. Ja sam normalno dete. Ja se i dan-danas čujem sa svim svojim bivšim svekrvama. I sve svekrve mi kažu: ‘Ti si za mene jedina snajka koju priznajem’.“

Istakla je i da svaka veza nosi nešto svoje, da se svaki put zaljubljujemo drugačije, ali da postoji jedna ljubav koju je baš živela.

„Postoji jedna ljubav koju sam baš onako, živela. Tog gospodina sam baš jako volela i misilim da je on ostavio baš veliki pečat meni na srcu“, priznala je Milica.

Od svake svoje veze i svakog momka, kaže, naučila je po nešto, pre svega jer su sve to bili umetnici, ali i da je sela na konja i da Peru neće da preskoči.

„Ljudi misle da se ja uvek šalim na njegov račun, ali zaista ne. On je lud kao struja. Ja volim da se zezam kada se spomene njegovo ime, jer ja znam da se on svakako neće ljutiti“, rekla je ona u emisiji „Balkanskom ulicom“.

POSLEDNJE VESTI