Search
Close this search box.

Konačno otkriveno kako Dragana Mirković zarađuje milione!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kako pišu mediji bogatstvo Dragane Mirković iznosi stotinu miliona dolara, a mnogi se pitaju kako je skromna pevačica iz Kasidola uspela da stekne toliko bogatstvo.
U svojoj bogatoj karijeri Dragana je snimila čak 21 album i primarni prihod ima od svoje pevačke karijere. Iako je prodaja CD-ova na svetskom nivou smanjena, Dragana ima svoj oficijelni kanal na „YouTube-u“, koji sada broji preko 100.000 pretplatnika. Njeni spotovi na „youtube-u“ privlače reklamne kuće, pa Dragana preko ovog medija ima svojevrsnu zaradu, bez obzira na činjenicu da putem ove mreže njeni fanovi besplatno slušaju njenu muziku.
Ipak, najveće prihode pevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem Bijelićem: 2005. bračni par osnovao je digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale. Najveći izvor bogatstva Dragane Mirković i Tonija Bijelića prema sajtu „Net Worth Celebrities“ jeste firma za prodaju luksuznih automobila Majbah. Kako je suprug svoju celokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i zamka nadomak Austrije.

POSLEDNJE VESTI