Dragana Mirković u strahu! Toni je loše?

Dragana Mirković iako voli praznike i uživa u njima, ove godine proći će bez većeg slavlja. Naime, njen suprug Toni Belić još se nije oporavio od gubitka oca, a kako kaže pevačica nikad ga do sada nije veidela tako slomljenog.
Dragana je prvenstveno uplašena za zdravlje svog supruga, koji je pre četiri godine imao tešku operaciju mozga. Upravo iz zdravstvenih razloga, Toni je ostao sa decom u Austriji, dok je Dragana već mesec dana sama u Srbiji. „Nakon što je tradicionalno snimila novogodišnji program za DM televiziju, izbacila je  dugo najavljivani duet sa Acom Lukasem. Gaga je porodičan tip, nije navikla dugo da bude razdvojena od Tonija i dece i čim nije sa njima jako brine. Jedva čeka da im se pridruži u njihovom dvorcu u Austriji.“ počinje izvor. „Po ceo dan je na vezi sa  mužem, stalno zove da vidi da li je dobro. Pre šest meseci umro joj je svekar, a njen muž je jako loše to podneo. Dragana mu je najveća podrška i trudi se zajedno sa decom da ga podigne, ali sada nije uz njega. Toliko je pod stresom da ove godine po prvi put nije stigla ni dvorac da okiti, a raduje se praznicima kao malo dete. Ona je u strahu kako će se stres odraziti na Tonijevo zdravlje, pre četiri godine uklonili su mu anurizmu na mozgu, to je jako teška i kritična operacija, nakon koje ne sme da se izlaže stresu. Gaga je više puta isticala da joj je to najgori period u životu.“ ispričao je izvor blizak pevačici.
„Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas,“ rekla je Dragana nakon gubitka svekra.

POSLEDNJE VESTI