in

Konačno rešeno pitanje da li je Kanye West lud


Kanye ne odustaje od pisanja po Twitteru (foto: Wenn)
Kanye ne odustaje od pisanja po Twitteru (foto: Wenn)

Još jedan dan i još jedan bizarna prepiska Kanyea Westa na Twitteru.

Reper je još jednom pokazao da nema granica kada je komentarisanje trenutnih dešavanja u pitanju, pa je svima najpre poručio da „nije lud već slobodan“. Samo za slučaj da se neko zabrinuo za njega, mada su svi već, čini se, oguglali na njegova vređanja i neumesne komentare na ovoj društvenoj mreži.

Zatim je pisao o Grammy nagradama, pa o svom dugu. „Ljudi me pitaju zašto govorim ovako javno…Pa, moj glas je moja moć. Sloboda govora. Sloboda mišljenja. Sloboda sanjanja. Nisam lud, ja sam slobodan. Nema robovanja javnom mišljenju više. Slobodan sam, slobodan sam“, otkrio je on pred celim svetom.

„Napisao sam Saint Pablo nakon što sam sa svima podelio svoju najveću  sramotu, svoj dug. Ali ne stidim se više toga. Ponosni sam preduzetik koji je sve što je imao uložio u svoje snove. Srećan sam i slobodan i zadovoljan. Nisam lud. Slobodan sam. Oslobođen od osuđivanja javnosti. Ovo je divan period. Volim svoje prijatelje. Volim svoju porodicu. Volim ljude. Celokupni ljudsku rasu“, naspisao je između ostalog suprug Kim Kardashian.

Zatim je svoje obožavaoce iznenadio vešću da će na leto izbaciti novi album. „Svetu je potreban neko poput mene. Neko ko se ne boji i neko ko uvek govori istinu“. Dodao je i da on „nije reper“ i zamolio Twitter da ugasi sve lažne profile sa njegovim imenom.