in , ,

Kralj Instagrama Dan Bilzerian novac zaradio NA PRLJAV način?!

Zna na šta da potroši svoj novac! (foto: Instagram)
Zna na šta da potroši svoj novac! (foto: Instagram)

Samoproklamovani kralj Instagrama Dan Bilzerian  živi život okorelog bogataša, koji svakog dana počasti nekom provokativnom fotografijom svojih 12 miliona pratilaca na Instagramu.

Dan je poznat po svojim žurkama koje traju non-stop, a veliko pitanje koje svi odavno postavljaju je – odakle ovom Instagram zavodniku toliki novac?

View this post on Instagram

Cat

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Zvanično, on se predstavlja kao profesionalni igrač pokera koji je prošle godine zaradio više od 100 miliona dolara. Ali, nikako da ga vidimo u pravoj akciji kako igra poker na silnim fotografijama koje postavlja, verovatno jer je prezauzer žurkama, bacanjem seksi diva sa krovova i sličnim stvarima. Neko definitivno mora da plati beskonačne letnje žurke, privatne avione, jahte i helikoptere…

Magazin Vice je zašao duboko do detalja kako bi shvatili kako je on na početku zaradio svoj novac. Odgovor je jako lak.

View this post on Instagram

I said I wanna go to the gym… She said that position is called the sexual frog

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

„Jedan od razloga zbog čega Dan Bilzerian ima toliko novaca je taj što je na početku imao velike svote kako bi ga nadograđivao. I taj novac i nije baš čist. Javne dokumenti pokazuju da je Dan bio član mreže korporacija koje imaju za cilj da zaštite kriminalni dosije njegovog oca Paula Bilzeriana od vlade, te je njegov novčan fond napravljen još u ranim devedesetim. Tajne račune mu je ostavio njegov otac, a oni su deo složene vlasničke strukture“, navodi magazin Vice.