Prati nas

Extra

Kris i Kylie Jenner predstavljaju svoje luksuzne domove

Zvezde su ovom prilikom otvorile vrata svojih skupocenih domova!

 

Kylie Jenner i njena majka Kris Jenner sledećeg meseca krasiće naslovnu stranu magazina Architectural Digest, a tim povodom otvorile su novinarima vrata svojih luksuznih domova i na taj način dale uvid fanovima u prostorije u kojima žive, ali i planovima koje imaju sa ovim nekretninama u budućnosti.

Kylie je za magazin objasnila kako je došlo do uređenja njenog doma i šta je ona očekivala od dizajnera Martyna Lawrence Bullarda. 

Rekla sam Martynu da želim da prostorije odišu nekim svežim i zabavnim vibracijama jer sam se tada tako osećala. Volim pink boju i želela sam puno pink boje u svom domu! Moji ormani i soba za presvlačenje mi najviše znače i provodim puno vremena u njima, tako da sam želela da posebnu pažnju posveti tim delovima” , izjavila je zvezda. “Imam puno svojih proizvoda, nagrada i naslovnih strana koje su okačene svugde po kući. One me inspirišu i jako sam ponosna na svoj uspeh.” 

U magazinu piše da je u sred preuređenja prostorija Kylie saznala da čeka prvo dete, Stormi Webster, što je uticalo na to da se sada njene igračke nalaze svugde po kući.

View this post on Instagram

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Kylie oseća veliku povezanost sa Marilyn Monroe , tako da smo okačili njene portrete duž hodnika i stepeništa. Sve je u jasnoj liniji sa Kylinim karakterom” , izjavio je dizajner za magazin.

Kada je u pitanju njena soba za preslvlačenje, Kylie tvrdi da obavezno u njoj mora imati puno svoje šminke, dobro osvetljenje, udobnu stolicu i kauč.

Sa druge strane, Kris Jenner je za magazin izjavila da više ne uživa u izlascima kao što je to ranije bio slučaj. “Moj posao je jako haotičan i uvek jurim sto na sat” , tvrdi zvezda. “Htela sam da moj dom bude moje utočiste, da bude siguran i topao.” 

Jako smo srećni u ovom životu i uživamo da idemo jedni kod drugih. Neizmerno sam srećna što su moja deca otkrila svoje strasti i žive svoj život onako kako žele.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top