Prati nas

Extra

Kris Jenner o venčanju Kylie Jenner i Travisa Scotta!

Glasine su ipak, barem za sada, samo glasine!

Glasine o potencijalnom braku između dvadesetjednogodišnje zvezde Kylie Jenner i repera Travisa Scotta nastavljaju da odzvanjaju svetskim medijima, a nakon što je pomenuti par krenuo da naziva jedno drugo “mužem i ženom” , fanovi su gotovo sigurni da će 2019. godina biti ta u kojoj Kylie izgovara sudbonosno “DA!”

Ali dok njih dvoje uživaju na odmoru i spremaju se da proslave rođendan zajedničkog deteta, Kris Jenner bila je jedina koja je gostujući u emisiji kod Kyle and Jackie O Show mogla da da svoj komentar i razjasni veliku misteriju!

Nakon pitanja “Da li znate nešto o planovima za venčanje Kylie i Travisa” , Kris Jenner odgovorila je negativno. “Ja ne znam ništa o tome, ali ako saznate, molim vas prvo okrenite moj broj,” našalila se.

Ipak, Kris je u nastavku izjavila da njih dvoje vidi kao “savršeni par” i da, kako tvrdi, odlično idu jedno uz drugo, ali je prokomentarisala i svoj podjednako uzbudljiv ljubavni život sa dečkom Coreyem Gambleom.

Jako sam srećna stvarima onakvim kakve su sada. Uvek se događa toliko puno stvari i svi smo fokusirani na gomilu svojih obaveza tako da se naš život svodi na preživljavanje nedelje” , objasnila je. “Nisam mogla tražiti bolju osobu koja bi sada bila uz mene, on me jednostavno drži na zemlji.”

Zvezda tvrdi da je upravo to ono što joj je potrebno, pogotovo dok još uvek mora da vodi računa o svojoj deci.

Ne prođe jedan dan bez nečeg šašavog što one mogu da urade” , izjavila je misleći na svoje ćerke. “Iskreno, nikada nisam sigurna šta je Khloe u stanju da izbrblja.” 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top