Prati nas

Extra

Kritičarka napala Taylor Swift: Ona je kao odvratna nacistička Barbika

Taylor i njen klan iz spota 'Bad blood' su obeležili ovu godinu, ali nisu im svi naklonjeni (foto: AP)

Taylor i njen klan iz spota ‘Bad blood’ su obeležili ovu godinu, ali nisu im svi naklonjeni (foto: AP)

Vodeća svetska kritičarka savremene kulture Camille Paglia, dala je nimalo laskav nadimak pop princezi Taylor Swift i njenoj ženskoj ekipi koja je prati.

U članku koji je napisala za The Hollywood Reporter, u kom je govorila o fenomenu ženskog  klana koji je stvorila Swiftova, 68-godišnja Camilla je kritikovala pevačicu zato što je paradirala sa poznatim prijateljicama na svojoj 1989 turneji, a to je nazvala “regresivnom, smešnom slikom u javnosti”.

Ovo je regresivna, smešna slika koje se plasira u javnosti, kaže kritičarka o Taylor i njenog ženskoj pratnji (foto: Instagram)

‘Ovo je regresivna, smešna slika koje se plasira u javnost’, kaže kritičarka o Taylor i njenog ženskoj pratnji (foto: Instagram)

“U modernoj eri nezavisnih karijera, žesnke ekipe mogu pomoći nekome jedino ako prestanu da promovišu smešnu, nazadnu sliku u javnosti, kakva je Taylorina poza na kojoj se cereka, dok grli svoju ekipu kao mama medvedica. Swiftova bi morala da se okane te odvratne rutine da poput nacističke Barbike smenjuje poznate prijatelje na sceni kao rekvizite”, napisla je Paglia. Na kraju je dodala da joj je “pisanje ovog članka bilo užasno iskustvo, jer je šljašteća spoljašnost Taylor Swift podseća na fašističke plavuše koje su vladale društvenom scenom u mojoj mladosti”.

Kritičarka je Taylor uporedila sa 'nacističkom Barbikom koja se cereka' (foto: Pinterest)

Kritičarka je Taylor uporedila sa ‘nacističkom Barbikom koja se cereka’ (foto: Pinterest)

Pevačica hita I knew you were toruble je postala poznata kao vođa ženskog klana u kom su i Selena Gomez, Gigi Hadid, Cara Delevingne i Karlie Kloss. Još jedan dokaz da nisu baš svi fanovi plavokose Taylor i njene ekipe, jer je, pre nekoliko meseci, i Miley Cyrus kritikovala spot Bad blood u kom se ekipa pojavljuje, a od ranije je poznata netrpeljivost Swiftove i Katy Perry.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top