Search
Close this search box.

Kusturica otkazao Guču zbog Monice

Monicu Bellucci gledaćemo u novom Kusturičinom filmu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Monicu Bellucci gledaćemo u novom Kusturičinom filmu

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica neće biti domaćin na festivalu trubača u Guči ove godine. Sa Sabora u Guči, koji se ove godine održava 53. put, Emir će izostati zbog italijanske glumice Monice Bellucci.

Sabor trubača u Guči održava se od 5. do 11. avgusta. Kusturica je za izvor izjavio:“ Prvobitno nisam planirao snimanje baš tih dana, ali Monica može samo tada i to su njeni fiksni datumi, pa sam, nažalost, morao da otkažem Sabor u Guči. Ako Bog da, biću domaćin iduće godine.“

Emir Kusturica počinje snimanje svog filma Na Mlečnom putu, u kom glumi slavna italijanska lepotica Monica Belucci. Pošto je period kada se održava Sabor u Guči jedini kada glumica ima rasterećn raspored, filmske scene sa njom u kadru snimaće se baš tada.

Slavni režiser je dobitnik skoro dvadeset nagrada na raznim svetskim i evropskim festivalima.

Monica je, kada je bila u poseti Emiru Kusturici, izjavila da režisera ne poznaje dobro. “On je snažan čovek snažnog glasa, sa velikim autoritetom. I veliki je pesnik“– rekla je Monica tada.  U novom filmu Emira Kusturice Monica će glumiti Srpkinju i pričaće na srpskom jeziku. Jedva čekamo da vidimo glumicu u ovoj ulozi.

Poznati režiser u svom filmu želeo je jednu od najvećih filmskih zvezda

D. J. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI