in

Stana Katić stigla na Kustendorf: Moji padeži su propast


Kanadsko-američka glumica srpskog porekla Stana Katić, predsednica žirija 12. Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala Kustendorf, stigla je u Drvengrad oduševljena prirodom Mećavnika i činjenicom da je na mestu gde je zabranjen crveni tepih.

„Prelepo. Pada sneg, prelepa je priroda i vrlo sam zahvalna što sam ovde,“ rekla je glumica, koju je dočekao osnivač Kustendorfa Emir Kusturica, u skladu sa srpskim običajima, sa hlebom, solju i rakijom.

Zvezda popularne serije Castle redovno posećuje Beograd, ali prvi put je u ovom delu Srbije. „Ovo je divan poklon. Želela sam da dođem ovde kada sam snimala u Bugarskoj, ali se ispostavilo da je poprilično daleko. Tako da je ovo neverovatno, divno čudo za mene,“ rekla je Katić novinarima.

View this post on Instagram

Reposted from @lololova – New photos😭😭😭 » And two/three videos but they’re longer than a minute each so I most likely won’t post them here 😅 – #StanaKatic #stanaperfectkatic #stanakatic #regrann

A post shared by Jörg 🇩🇪 (@jfvec1) on

O očekivanjima od festivala kaže da bi volela da bude od pomoći dok je u Drvengradu. Otvorena sam za nova iskustva i radujem se. Čula sam da je zabavno i jedva čekam da igram, uživam i upoznam nove filmske stvaraoce,“ rekla je Stana.

Zamoljena da kaže nešto na srpskom, uz smeh je rekla: „Moji padeži su propast.“ (Gloria.rs)

loading...