Search
Close this search box.

Glumili su prijatelje i ljubavnike u serijama, ali se nisu podnosili

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Javne prozivke nakon završetka serije nisu tako retka pojava (foto: Twitter/arianagrande)

Uživali ste da ih gledate na malim ekranima, bili su najbojli prijatelji ili ljubavnici u serijama, međutim, kada bi se ugasile kamere, sva ljubav je nestajala.

Netrpeljivost među kolegama je uobičajnija stvar nego što mislite i glumci skoro da nikada nisu onako bliski kako je to napisano u seriji.

Od prozivki, egoističnih ispada, tuča i fizičkog napada, ovo su samo neki od junaka sa malih ekrana koji se uopšte nisu slagali u stvarnom životu.

Stana Katic i Nathan Fillion

(foto: ABC)

Bilo je mnogo drame na snimanju serije Castle među junacima Stanom Katić i Nathanom Fillionom i to je bio i razlog zbog kog je glumica nakon osam sezona napustila snimanje uspešne serije. Tenzija je bila tolika da su ih producenti pre toga naterali da zajedno odlaze na savetovanje za parove.

Audrina Patridge i Lauren Conrad

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Dve rijaliti zvezde upoznali smo 2006. godine u seriji The Hills, i bile su cimerke i prijateljice tokom snimanja. Ali kada su se kamere ugasile, otišle su svaka na svoju stranu, i sada priznaju da više i ne razgovaraju.

Shannen Doherty i Alyssa Milano

(foto: Fox)
(foto: Fox)

Njihov odnos na snimanju serije Čari bio je vrlo napet, i vrlo brzo je otkriven animozitet među kolegenicama. Milano je u više navrata govorila o teškim danima na snimanju sa Shannen, koja je 2001. godine napustila seriju.

Blake Lively i Leighton Meester

(foto: CW)
(foto: CW)

Još jedan slučaj glumica koje su morale da se pretvaraju da su najbolje prijateljice, dok su u stvarnom životu bile prilično hladne jedna prema drugoj. Neki mediji navode da Blake i Leighton više ne razgovaraju. Međutim, kako su i u seriji Tračara vrlo često ulazile u sukobe, možda im snimanje i nije tako teško palo.

Will Smith i Janet Hubert

(foto: NBC)
(foto: NBC)

Glumičina čuvena svađa sa Sithom počela je na snimanju hit sitkoma iz 90-ih, Mladi Princ sa Bel-Era, a rezultirala je time da Janet bude otpuštena i zamenjena novom glumicom između treće i četrvte sezone. A sve je, navodno, započelo, kada je Will odbio njen predlog da joj pomogne da ostatak ekipe dobije povišicu. Zato Hubertova glumca često javno naziva ‘egomanijakom’ i ‘se***om’.

Jennette McCurdy i Ariana Grande

(foto: Nickelodeon)
(foto: Nickelodeon)

McCurdy je izjavila da među njom i Arinom nije bilo netpeljivosti, ali je Grandeova priznala da se nekoliko puta sukobila sa kolegencom iz serije Sam & Cat, ali ‘na sestrinski način’. Jennette je, međutim, kansije u svojoj veb seriji What’s next for Sarah predstavila lik Gloriane, koja priča veoma visokim glasom i obožava stvari sa šljokicama. Koincidencija?

Lauren Graham i Scott Patterson

(foto: WB)
(foto: WB)

Fanovi Gilmorovih će možda biti razočarani kada saznaju da se Luke i Lorelai u stvarnom životu nisu slagali. Kada je časopis Tv Guide pitao glumicu da li joj je Patterson najbolji prijatelj, ona je odmah samo kratko odgovorila: „Ne“.

Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Možete li da zaislite da morate da se pretvarate skoro deset godina da ste najbolji prijatelj sa nekim sa kim se uopšte ne slažete? Tako je bilo sa Parkerovom i Cattrall koje su glumile BFF od 1998. do 2004. i kasnije u dva nastavka filma. Sve je, po nekim navodima, počelo kada je Kim saznala da Sarah zarađuje više novca od ostatka ekipe.

Shannen Doherty i Jennie Garth

(foto: Fox)
(foto: Fox)

Čuvena svađa među kolegenicama započela je na snimanju Beverly Hillsa 90210, a Garthova i Tori Spelling su javno u više navrata govorile o problemima koje je Shannen pravila na setu.

Jennie je čak napisala i knjigu pod nazivom Misli jedne holivudske plavuše, u kojoj između ostalog opisuje kako su ona i Dohertyjeva htela da ‘jedna drugoj iskopaju oči’.

Lea Michele i Naya Rivera

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Dve mlade glumice su, navodno, imale vrlo žestoke sukobe na snimanju serije Glee, da je na kraju jedna od njih bila izbačena sa seta zbog toga što se ponašala kao prava diva. O njhovoj netrpeljivosti govorio je i producent Ryan Muprhy, rekavši da je njihova mladost i iznenadna popularnost dovela do međusobnih svađa Michelove i Rivere.

Patrick Dempsey i Isaiah Washington

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Žustra rasprava dvojiceglumaca iz serije Uvod u anatomiju dovela je do toga da je Washington fizički nasrnuo na kolegu, a nakon homofobične uvrede drugog kolege, T.R. Knighta, izbačen je zauvek iz serije.

Victoria Justice i Ariana Grande

(foto: Twitter/arianagrande)
(foto: Twitter/arianagrande)

Victoria i Ariana su u seriji Victorious glumile prijkateljice, ali postoje glasine da se iza kamera nisu slagale. Priča se da su ogovarale jedna drugu, ratovale su i na društvenim mrežama, a svađa je dovela do toga da se prekine snimanje serije jer ‘jedna od junakinja nije želela više da glumi, već je odlučila da ide na solo turneju’, stoji u izjavi Grandeove nekon optužbi da je ona kriva za kraj serije. Ali, ni Victoria joj nije ostala dužna, već je na Twitteru napisala: „Neki ljudi će nekog ko ih smatra prijateljem jednostavno uništiti kako bi oni izgledali dobor u javnosti #prestanidabudešlažna #kadbisamoznaliistinu“.

Sophia Bush i Chad Michael Murray

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Glumci su živi dokaz da posao i ljubav ne treba mešati. Nakon što su se upoznali na snimanju serije One Tree Hill, zaljubili su se i ubrzo venčali, ali godinu dana kasnije su podneli zahtev za razvod zbog navoda da je Chad prevario Sophiu sa Paris Hilton. Sledećih pet godina koliko su morali zajedno da rade sigurno im nije ostalo u dobrom sećanju.

Lindsay Lohan i America Ferrera

(foto: ABC)
(foto: ABC)

Lohanova je imala malu ulogu u seriji Ružna Beti, ali odmah su se pojavili navodi da se uopšte nije slagala sa glavnom glumicom. Njih dve su glumile suparnice iz srednje škole i ponašanje Lindsay prema Ferreri pred kamerama odražavalo se i na ono van snimanja, a njihova svađa je dovela do toga da Lohanova mnogo kraće glumi u seriji nego što je bilo planirano.

POSLEDNJE VESTI