Search
Close this search box.

Ryan Murphy otkriva detalje svađe Lee Michele i Naye Rivere

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

One ipak nisu bile najveće rivalke na snimanju ‘Glee’-ja (foto: Instinctmagazine.com)

Nije tajna da Naya Rivera i Lea Michele nisu bile u sjajnim odnosima tokom snimanja serije Glee, ali producent serije Ryan Murphy otkriva još sočnih detalja iza kamere ove tindejdžerske drame.

Tvorac Glee-ja, koji trenutno promoviše seriju Feud, o čuvenom neprijateljstvu Joan Crawford i Bette Davis, je u intevjuu za E!News otkrio je da li bi snimio seriju o svađi Rivere i Michele. „Mislim da je tu bilo u pitanju to što su oni veoma mladi postigli toliki uspeh, jer šta radiš kada imaš 18 ili 19 godina i probudiš se jednog dana popularan u celom svetu? Zato je za sve bilo zaslužna njihova mladost i to što su bili deo fenomena. A veoma dobro znam da su se Lea i Naya divile jedna drugoj. Za pravu svađu i ovakvu seriju potrebno je da stoje decenije bola iza toga. Ali ako se i dalje budu svađale u 40-im, možda ću i snimiti seriju o njima“, poručio je Murphy.

(foto: Fox)

Ryan je takođe otkrio da su muškarci u seriji Glee bili mnogo veće dive. „Mnogi momci na snimanju se nisu podnosili. A o tome se ne govori. Toga u našoj kulturi nema“, dodaje producent na kraju ne otkrivajući imena glumaca.

POSLEDNJE VESTI