Prati nas

Extra

Kylie Jenner i Travis Scott planiraju venčanje na tropskim ostrvima

Zvezde planiraju venčanje veka!

Najmlađa i najbogatija u porodici Kardashian-Jenner planira venčanje veka na koje će potrošiti čitavo svoje bogatstvo!

Travis Scott nedavno je otvorio svoj muzički festival Astroworld u Hjustonu, a njegova devojka Kylie Jenner nije mogla biti ponosnija na njega! Kao dokaz njihove ljubavi, objavila je seriju fotografija na instagramu sa svojim dečkom i njihovom devetomesečnom ćerkom Stormi Webster.

Volim da prisustvujem ostvarenju svih tvojih snova i želja, volim te” , napisala je na fotografijama.

Kylie i Travis su sada spremni da ovekoveče svoju ljubav – ni manje ni više nego ekstravagantnim venčanjem u “Kardashian” stilu koje će se održati na Caicos ostrvima!

Biće to venčanje veka. Neće štedeti na ceremoniji” , tvrdi izvor blizak TV zvezdi.

Sam transport do ostrva zvezde će koštati čitavo bogatstvo! Kylie planira da obezbedi prevoz privatnim avionom na tropsku destinaciju svim svojim zvanicama. “Kylie i Travis planiraju da obezbede prevoz svim svojim prijateljima i porodici. Spisak zvanica je veoma dug” , dodao je izvor.

Pored privatnog prevoza, Kylie je iznajmila i celo ostrvo za svoje venčanje! Sve što se na njemu može naći, od restorana, hotela, plaži, parkova, hrane i pića biće rezervisano specijalno za Kylie i njene goste, a zvezda se potrudila da osmisli i razne dvadesetčetvoročasovne aktivnosti kako bi zvanice sve vreme bile animirane.

Izvor blizak zvezdi potvrdio je da Kylie planira da unajmi poznatu Holivudsku organizatorku Mindy Weiss koja će joj biti lični asistent.

Kylie želi da ogroman broj leptira bude pušten iznad njihovih glava čim njih dvoje izgovore sudbonosno “DA” , odao je izvor. “Pored toga želi i žuto i belo cveće kao i njene omiljene suncokrete.”

Kako je izvor dalje otkrio, Travis takođe ima zasebne planove za venčanje, a svi se tiču ulepšavanja specijalnog dana svoje izabranice, “Unajmio je jednog od omiljenih umetnika svoje izabranice koji će nastupati na venčanju” 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top