Prati nas

Extra

Kylie Jenner najmlađa milijarderka na svetu

Iako je i dalje oslovljavaju rijaliti zvezdom, jer je članica poznate Kardashian/Jenner porodice, činjenica je da je Kylie Jenner vrlo uspešan preduzetnik. Toliko uspešan da je zvanično postala najmlađi milijarder na svetu, prenosi prestižni Forbes magazin.

Naime, ova 21-godišnjakinja je pre tri godine osnovala Kylie Cosmetic komapniju, koja je samo prošle godine zaradila preko 360 miliona dolara od prodaje.

Prema najnovijim podacima Kylie je ovih dana dostigla neverovatnu brojku od milijardu dolara zarade, što znači da je prestigla rekord koji je postavio Mark Zuckerberg, osnivač Facebooka, koji je postao milijarder sa 23. godine. Tj. najmlađa članica Kardashian/Jenner kluba je uspela sama da zaradi milijardu dolara i postala milijarder bez nasledstava.

Kylie je za isti list izjavila:Ništa nisam očekivala. Ovo nije bilo nešto čemu sam težila. Ali osećaj je jako dobar. Ovo je dobar podsticaj.”

Prema najnovijoj Forbesovoj listi, Jeff Bezos, osnivač Amazona ostaje najbogatiji čovek na svetu sa bogatstvom vrednim čak 131 milijarde dolara, što je za 19 milijarde više nego prošle godine.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top