in

Kylie Jenner naterala Travisa da potpiše predbračni ugovor


Kylie Jenner preti da postane najmlađa milijarderka u Americi koja je svoj novac stekla sopstvenim radom i trudom – što je ujedno i jedan od razloga zbog kojeg zvezda želi da zaštiti svoje bogatstvo potpisivanjem predbračnog ugovora sa Travis Scottom! 

Raylog zbog kojeg se njih dvoje još nisu venčali je zbog njegovog odugovlačenja da potpiše papire“ ,objasnio je zajednički prijatelj zvezda.

On bukvalno mora da potpiše da se odriče svega, ali Kylie to ne zanima puno jer se snažno borila da bude tu gde jeste i ne želi da ništa krene po zlu.“ 

Roditelji skoro jednogodišnje Stormi Webster na kraju su uspeli da potpišu dogovor koji se pored finansija odnosi i na to da dvadesetšestogodišnji reper ne sme da govori ili odaje javnosti bilo šta što se odnosi na Kylie i njenu porodicu.

Kylie voli Travisa ali je jako pametna i rekla mu je da nema drugog načina“ , tvrdi izvor. „Sada su stvari između njih sjaje i Kylie planira veliki dan!“ 

Sa druge strane, „mamadžerka“ Kris Jenner kaže da nije upoznata sa kćerkinim planovima da se uskoro uda.  “Ja ne znam ništa o tome, ali ako saznate, molim vas prvo okrenite moj broj,” našalila se ona u jednoj TV emisiji.

Ipak, u nastavku je izjavila da njih dvoje vidi kao “savršeni par” i da, kako tvrdi, odlično idu jedno uz drugo.