in

Kylie Jenner nikad nije bila srećnija: uživa u prvim danima majčinstva


Otkako je Kylie Jenner u nedelju uveče otkrila da je 1. februara na svet donela devojčicu, internet ne prestaje da bruji o iznenađenju, koje je skrivano u tajnosti devet meseci.

I dok zvezda emisije U korak sa Kardašijanovima i njen izabranik, reper Travis Scott još uvek nisu izabrali ime za kćerku, E! News otkrio je ekskluzivne detalje o prvim post-porođajnim detaljima Jennerove.

„Kylie kaže da su joj prvi dani majčinstva najsrećniji u životu. Oseća da je to njen pravi poziv i ništa pre nije bilo tako dobro,“ tvrdi izvor blizak poznatoj porodici. „Presrećna je, a smatra da je bebin dolazak u kuću najveća radost i sveto iskustvo. Ne može da veruje da se porodila – protekle nedelje provela je u brojanju dana do trenutka kada će upoznati kćerku,“ dodaje izvor.

Zvezdi je laknulo što je konačno vesti podelila sa fanovima. „Bilo je teško držati sve u tajnosti, pa je presrećna jer je svima rekla za bebu. Oseća se kao da joj je kamen pao sa ramena.“ 

Baka Kris Jenner konstanto je uz svoju najmlađu kćerku i pruža joj svu moguću podršku. Ipak, primetno je odsustvo Caitlyn Jenner ali i sestre Kendall.