Prati nas

Extra

Kylie Jenner preti da postane najmlađa milijarderka na svetu!

Kylie Jenner nalazi se na petom mestu na Forbsovoj listi najbogatijih zvezda na svetu!

Magazin Forbes objavio je listu najbogatijih zvezda u Americi, a Kylie Jenner se našla na petom mestu!

Na samom vrhu liste nalazi se George Lucas koji poseduje 5,4 milijarde dolara, prati ga Stiven Spielberg na drugom mestu sa 3,7 milijardi dolara, pa Oprah Winfrey sa 2,8 milijarde, Michael Jordan na četvrtom mestu sa  1,7 milijardom dolara, i na kraju, Jennerpva koja preti da postane najmlađa milijarderla na svetu – trenutna zarada joj je 900 miliona dolara.

Ispod Kylie nalazi se Jay Z koji takođe poseduje 900 miliona dolara, a u stopu ih prati i David Copperfield sa 875 miliona. Osmi  na listi je slavni reper Diddy koji poseduje 825 miliona dolara.

Pre samo nekoliko meseci, Kylie se našla na naslovnoj strani Forbsovog magazina kao jedna od najbogatijih žena koja je svoje bogatstvo stekla potpuno sama. Zvezda emisije U Korak sa Kardashianima tada je zauzela 27. mesto na listi.

“Društvene mreže su neverovatna platforma. Imam lagan pristup i komunikaciju sa fanovima” , izjavila je Kylie za magazin tada. “Još od osnovne škole šminkala sam se kako bih se osećala prijatnije i imala više samopouzdanja, divno je što sada zarađujem na tome.”

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Daisy Duvall

  19. 12. 2018. at 14:01

  diddy je musko :/

 2. Polly

  19. 12. 2018. at 16:55

  Ko je muško?

 3. Daisy Duvall

  19. 12. 2018. at 20:05

  Predhodno je u tekstu pisalo osma na listi je diddy

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top