in

Kylie Jenner škakljivim temama na Instagramu šokirala fanove


Kylie svakog dana zabavlja fanove

Kylie Jenner jedna je od onih zvezda koje borave u izolaciji zbog pandemije koronaviruse, gde sa svojom dvogodišnjom ćerkom Stormi često objavljuje zanimljiv sadržaj.

A kada devojčica ode na spavanje, kreće program uživo: u poslednjoj epizodi uključenja, priključila joj se najbolja drugarica Stassie Karanikolaou.

Pričale su o mnogim temama, a jedna je od njih bila i majčinstvo. Kylie se osvrnula na svoju trudnoću: „Trudnoća nije šala. Ozbiljna je stvar i jako je teško. Zaista nisam sada spremna za to“, rekla je i time demantovala natpise da je trudna.

No to što nije spremna sada, ne znači da neće biti spremna u dogledno vreme, zato što je priznala da želi da ima sedmoro dece.

Stavovima iznenadila mnoge

Nakon majčinstva, okrenule su se na malo sočnije teme. Devojke su igrale igru „Šta bi radije…“ pa je Kylie trebalo da odgovori na pitanje bi li radije imala partnera koji bi u krevetu sve vreme ćuti ili imao čudan naglasak.

„Radije bi da sve vreme ćuti“, rekla je Kylie i iznenadila prijateljicu, ali i fanove koji su u komentarima krenuli da pišu kako niko ne voli odnose u tišini.

„Ne bih mogla da podnesem čudan naglasak. Jedino bih pristala na to ako mu je taj naglasak prirodan“, rekla je Jenner – šta god joj to značilo.