Kylie Jenner ušla u rat sa aplikacijom koja je lažirala njene tvitove

(foto: Instagram/kyliejenner)
(foto: Instagram/kyliejenner)

Privatna preduzeća često koriste poznate ličnosti i njihovu popularnost kako bi promovisali svoje proizvode ili usluge. Ali aplikacija Good&Co je otišla korak dalje kada je lažirala tvitove mlade Kylie Jenner. Međutim, nakon njenog odgovora, sigurni smo da su se pokajali.

Naime, sve je počelo kada je aplikacija, koja se bavi traženjem poslova, objavila screenshot tvita koji je navodno objavila Kylie.

“Mrzim kada mi se pojavljuju reklame za aplikacije koje se ne odnose na mene. Konstantno mi se pojavljuju promocije za Good&Co, aplikaciju koja pomaže ljudima da pronađu posao. Lol. Ne, hvala”, pisalo je u tvitu, gde deluje kao da se rijaliti zvezda hvali svojim statusom. Problem je u tome što taj tvit nije ona napisala.

Ne samo da su objavili njan lažan tvit (slučajno ili namerno), već je ova agencija odlučila i da odgovori mladoj zvezdi.

“Žao nam je što morate da se suočavate sa našim reklamama, ali mi postojimo kako bismo pomogli ljudima (Ne mogu svi da dobijaju pare od selfija i FitTea promocija)”, pisalo je u zlonamernom statusu.

gallery-1480687420-tumblr-ohbtpjrvro1vatd2po1-r1-500

Ne možemo ni da zamislimo reakciju najmlađe Kardashian/Jenner sestre kada je videla ovu fotografiju na Twitteru. Ubrzo je stavila tačku na celu priču i svima dala do znanja da je agencija iskoristila njeno ime zbog marketinga.

 

Povezane vesti

Back to Top