in

Kylie Jenner uzme milion: Evo koliko Teodora Džehverović naplaćuje reklamu na Instagramu

I domaće zvezde naplaćuju prostor na svom Instagramu, ali cifre su daleko manje.

Foto: Instagram

Strane zvezde odavno su našle način da zarađuju van zanimanja kojim se primarno bave, a poseban izvor zarade su društvene mreže.

Na njima bez pogovora dominira Kylie Jenner, bar kad je zarada u pitanju. Mlada američka preduzetnica i vlasnica makeup carstva po Instagram objavi zaradi milion dolara, a nešto manje nego ona zarađuju i Ronaldo, Kim Kardashian Ariana Grande.

I domaće zvezde naplaćuju prostor na svom Instagramu, ali cifre su daleko manje.

U javnosti se pojavio video snimak razgovora sa timom koji vodi profil pevačice Teodore Džehverović, koja s vremena na vreme na Instagramu ima plaćene objave.

„Pozdrav Teodora, da li ste za saradnju,“ napisao je jedan od oglašivača koji je želeo saradnju sa Teodorom, a potom to objavio na TikToku.

„Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na story je 500 evra. Da se objavi na feed (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav,“ odgovorila je Teodora, odnosno neko iz njenog tima.

@jexylo1

Vazi #fyp #foryoupage

♬ original sound – jexylo1

Posebno je zanimljivo da nijedna od Instagram reklama nije podložna porezu, jer taj deo oglašavanja u Srbiji i dalje nije regulisan.