Prati nas

Extra

Kylie Jenner zaposlila nekoliko dadilja zbog kćerke

Ipak ne može sve sama.

Kylie Jenner je zaposlila nekoliko dadilja i asistenata da joj pomognu oko brige za kćerku Stormi, rođenu pre manje od mesec dana, kako bi ona istovremeno mogla da gradi svoje kozmetičko carstvo. 

Dok je bila trudna, Kylie je tvrdila da ne želi dadilje i da će se za pomoć oko malene oslanjati samo na sestre i mamu. Na kraju se ipak predomislila jer je shvatila da ne može sve sama. Ipak, izvori tvrde da se odlično snalazi u ulozi majke i da joj je malena Stormi na prvom mestu.

Prošle nedelje objavila je kolekciju šminke pod nazivom Weather Collection, koja je već u prodaji, a inspirisana je kćerkom. Posebno je interesantno da je njeno ime pravno zaštitila nekoliko meseci pre nego što se porodila, kako bi ga mogla koristiti u poslovne svrhe.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

“Već je počela da radi na novoj kolekciji make-upa kada je saznala da je trudna. Vrlo brzo je smislila ime Stormi i na kraju ga je uklopila u kolekciju”, otkrio je izvor.

3 komentara

3 Comments

 1. Djina

  01. 03. 2018. at 08:05

  Nekoliko dadilja i asistente??? Boze dragi, ovo danas kao da se zmajevi radjaju pa ih ne mozes ukrotiti a ne djece. Najlakse ga je roditi i dati ga nekom drugom na cuvanje.

 2. Countess

  01. 03. 2018. at 11:38

  A šta će drugo razmažena bogatašica? To su sve moderni robovlasnici, sa svojim slugama. Imaju čistačice, kuvare, šofere, asistente razne, pa što ne i dadilje. Iako ne mora prstom da mrdne oko bilo kojeg kućnog posla, niti mora da radi jer je već milioneeka, ona opet angažovala ne jednu, već nekoliko dadilja. Nivo razmaženosti 100.

 3. Nina

  01. 03. 2018. at 14:20

  Moram da kazem da je zalosno ovo sta procitah. Zasto je onda rodila ako nije spremna na odgovornost!? Ne znam,nisam pametna.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top