Lady Gaga dečku kupila ranac od 55.000 $

Lady Gaga i Taylor Kinney kažu da im je veza prilično ozbiljna
Lady Gaga na sve načine pokazuje svom dečku koliko joj je stalo do njega

Lady Gaga pridaje veliki značaj kada se radi o rođendanima njenih najbližijih, pa njen dečko nije izuzetak. Taylor Kinney, 31-ogodišnji glumac i model, je veliki obožavalac torbi i rančeva, pa je njegova devojka htela da ga iznenadi.

Luksuzni ranac, kakvih u svetu ima 12, 15. jula biće u vlasništvu dečka Lady Gage. Naime, njen dečko Taylor tog dana puni 32 godine i to će biti njegov poklon iznenađenja.

Ranac potpisuju umetnik Damien Hirst, koji je u saradnji sa sestrama Olsen, osnovao modni brend The Row. Crni, kožni ranac, sa velikim tačkama različitih boja, ima zlatnu šnalu na sredini. Ovaj kožni komad nam možda ne deluje kao onaj za muški deo populacije, ali Taylor se ne bi složio sa nama. Ranac košta tričavih 55 000$.

Izvor blizak Gagi je rekao: ”Taylor obožava rančeve i Gaga je htela da mu pokloni jedan unikatni. Takođe je kupila karte za Chicago kako bi mogao da poseti svoje roditelje. Uvek joj je teško kada mu kupuje poklon, jer on ne voli brza kola, velike kuće i odela”. Hm, Lady Gaga je prilično velikodušna.

Taylor kaže da je ozbiljan u vezi sa pop zvezdom i da bi što pre voleo decu sa njom. Glumio je u njenom spotu You and I, na čijem snimanju se sjano proveo, kada su se njih dvoje i upoznali.

Lady Gaga i Taylor Kinney kažu da im je veza prilično ozbiljna
D. J. / Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top