Prati nas

Extra

Lady Gaga je boginja ljubavi: 12 puta kada je pevačica stala u odbranu svojih kolega!

“Ukoliko nemaš šta lepo da kažeš, onda odjebi” – Lady Gaga

Pop-provokator Lady Gaga, mnogo je više od kontraverzne umetnice koja uvek pronađe načina da se nađe u centru pažnje svojim ekstravagantnim nastupima, političkim komentarima ili pop hitovima!

Tokom 2013. godine i album ciklusa ARTPOP zvezda je isprva samu sebe nazvala “Boginjom ljubavi” , a potom je taj epitet zadržala i u godinama koje su usledile zbog svoje “majčinske zaštite” fanova, nepoznatih ljudi koji su nailazi na nepravdu, ali i kolega iz muzičke industrije koji su tokom godinama bili na meti kritika javnosti.

Pobrojali smo 12 slučajeva kada je Gaga stala u zaštitu svojih kolega iz muzičke industrije i pružila im javnu podršku dokazujući da ona zaista jeste “boginja ljubavi”. Kliknite na strelice i prelistajte galeriju.

2. “Ostavite Miley Cyrus na miru!”

Tokom 2013. godine Miley Cyrus je bila na meti kritika pop fanova i drugih zvezda iz muzičke industrije zbog svog kontraverznog nastupa na dodeli MTV VMA dodeli nagrada. Nekoliko dana kasnije, Gaga je bila muzički gost u emisiji kod Andy Cohena braneći svoju koleginicu.

Svi treba da ostave Miley Cryus na miru! Svako ima pravo na izražavanje svog umetničkog poriva, ukoliko vam se nešto ne dopada, samo promenite kanal. Ne razumem potrebu da se iznova i iznova na ružan način komentariše nešto što je prošlo. Ona ima tek 20 godina, i ako ništa drugo, zaslužuje veliki aplauz jer odrasta pred celim svetom” , izjavila je Gaga.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top