in

Lady Gaga negirala glasine o trudnoći i najavila novi album


Nakon nedavnih glasina da je Lady Gaga trudna koje su osvanule na naslovnim stranama američkih tabloida, kontraverzna pevačica se oglasila na tviteru i negirala te tvrdnje, navodeći da umesto toga priprema svoj šesti po redu studijski album.

Jedan tabloid je išao toliko daleko da je napisao da pevačica ne zna ko je otac njenog deteta, i da je rastrzana između ljubavne romanse glumca Bradley Coopera i svog bivšeg verenika Christiana Carina.

Međutim, ispostavilo se da je sve obična izmišljotina. Umesto toga, ona je jasno navela da priprema svoj šesti po redu, dugoočekivani album.

Fanovi nisu gubili vreme i odmah su primetili nekoliko detalja koji su pratili pevačicinu objavu. Jedan od njih je da je Gaga u isto vreme na instagramu zapratila producenta BloodPopa, sa kojim je i ranije sarađivala i sa kojim je najavila nastavak muzičke saradnje početkom prošle godine, i pevačicu Rihannu, što je navelo javnost da pomisli da se sprema novi muzički trio!

U prilog ovoj teoriji ide i to što je producent BloodPop na svom instagram profilu postavio skrinšot Gaginog tvita, a neki od komentara na fotografiji pripali su i drugim producentima sa kojima je Gaga takođe najavljivala saradnju, poput Dipla, Boys Noiza itd.

View this post on Instagram

#lg6

A post shared by BloodPop® 👁👅👁 (@bloodpop) on

Mediji su već ranije spekulisali o tome da Lady Gaga ove godine treba da objavi novi album, a postoji još jedna stvar koja manje – više to potvrđuje.

Naime, nakon dodele Oskara i veoma uspešnog filma Zvezda je Rođena, pevačica je polako krenula da se vraća u svoj prvobitni stil koji ju je i učinio popularnom pre deset godina kada se pojavila na javnoj sceni. Tako se Gaga našla na naslovnoj strani V Magazina u martovsko – aprilskom broju, transformisana u, kako je rekla, živu lutku!

Modni fotograf Jean-Paul Goude, koji je sarađivao sa Gagom na setu za magazin, naveo je u jednoj od rubrika novog broja da, ukoliko fotografije sa naslovne strane govore nešto o Gaginom novom albumu, jedino je sigurno da će biti „van ovog sveta.“

Ono što je takođe interesantno je da je Mark Ronson, Gagin dugogodišnji prijatelj i jedan od producenata  megahit pesme Shallow, komentarisao ove objave napisavši „Gaga dođi u Brazil“ , aludirajući na fanove iz Brazila koji godinama mole pevačicu da održi koncert tamo. Međutim, javnost nije mogla a da ne primeti da je Rihanna nedavno govorila o tome da će njen novi album imati pomešane zvukove Južne Amerike, što takođe ide u prilog tvrdnjama da njih dve možda spremaju kolaboraciju.

Njen dugogogišnji mendažer ispratio je ove spekulacije po društvenim mrežama i lupio svoj „lajk“ , ali ni on ni pevačica, kao ni bilo ko drugi iz njenog tima, nije davao nikakve dodatne komentare.