Lady Gaga održala poslednji artRAVE koncert!

Završnica turneje pratili fanovi širom sveta putem Interneta ( foto: Facebook )
Završnicu turneje pratili fanovi širom sveta putem Interneta ( foto: Facebook )

Lady Gaga je počastila sve fanove live prenosom poslednjeg 80. koncerta artRAVE turneje koja se sinoć okončala u Parizu. Završnica turneje koju je posetilo preko milion ljudi je bila u njenom stilu nezaboravna.

Osim što je promenila čak 7 perika i 10-ak neobičnih kostima u roku od dva i po sata Gaga je uspela ono što verovatno niko do sada nije: pevala je pop, rock, rap i jazz, neumorno izvodila zahtevne koreografije, svirala gitaru i klavir. Najveće ovacije su usledile nakon što je štiklama, a potom i zubima svirala gitaru jednog od članova benda.

Ali, to nije sve, osim izvođenja celokupnog repertoara sa novog albuma i velikog broja starih hitova Gaga je čitala pisma fanova, izvodila ih na scenu i davala im savete, uzimala pivo od njih koje je potom konzumirala na sceni i polivala ih njime.

Još jednom obišla ceo svet.. ( foto: Facebook )

“Nadam se da nikada nećete zaboraviti ove trenutke koje smo podelili zajedno. Ove dane u kojima smo slikali jedni drugima po licima i nazivali se monstrumima i kada smo cele noći pričali o ljubavi, muzici, toleranciji i umetnosti”, poručila je Gaga kroz suze svojim “malim monstrumima”, a zatim se obratila svom dečku Taylor Kinneyu znajući da je gleda putem Interneta. “Dragi, vraćam se kući!”

Povezane vesti