Lady Gaga pomaže ugroženima nakon evakuacije od požara

Lady Gaga na dodeli Grammy nagrada 2018
Lady Gaga na dodeli Grammy nagrada 2018

Iako je u žurbi evakuisana zbog požara , Lady Gaga izdvojila je  vreme da se zahvali, ali i ohrabri sve ostale pogođene ovom katastrofom. 

Pevačica je pored objava koje je kačila na društvene mreže viđena kako volontira u srednjoj školi Pacific Palisades, koja je pretvorena u crveni krst za one najugroženije.

Saosećam se i volim svakog od vas. Znam da se možda ne poznajemo, ali vas volim. Ovo je vanredno stanje, ali niste sami, imamo jedni druge” izjavila je prisutnima.

Priznala je da je i ona poput njih u šoku i da još uvek nije sigurna, niti svesna kada i kakve će sve posledice ovaj nemili događaj imati po nju, ali ih je uveravala da će se moliti za svakog od njih ponaosob.

Tokom njene posete novootvrenom crvenom krstu, njena kuća u Malibuu je još uvek bila sigurna i nekako je uspela da izbegne požar, ali nije sigurno do kada će tako biti ukoliko vatra nastavi da se širi ovim tempom.

I dok zvezda filma Zvezda je rođena nije sigurna da li će moći da se vrati u svoj dom, ne prestaje da ohrabruje ostale da vode računa o svom mentalnom zdravlju pogotovo tokom novonastalog haosa.

Jako je važno da ne zapostavite svoje mentalno zdravlje. Jako je bitno da vodite računa o onome što se dešava u vašoj glavi i vašem srcu” , izjavila je zvezda.

Pored volonterske pomoći, Gaga se takođe slikala sa ljudima koji su joj prilazili, delila vaučere i pevala za fanove među kojima je bila i devedesetosmogodišnja starica.

Crveni Krst je za E-News izjavio da su neizmerno zahvalni na pevačicinoj poseti kao i da im je njeno prisustvo olakšalo težak zadatak i unelo pozitivne emocije među ljudima u centru.

Njena poruka ohrabrenja i pozitivna energija nastavlja da donosi nadu i utehu onima koji su pogođeni ovim požarom” , izjavio je  jedan od zaposlenih u Crvenom krstu.

Povezane vesti