Prati nas

Film

Lady Gaga najavila novi singl i film

(foto: DCAP / GOME / Maciel)

(foto: DCAP / GOME / Maciel)

Još otkad su ih uslikali zajedno, u medijima se nagađa o saradnji Bradleya Coopera Lady Gage, ali sve do sada je to bilo neizvesno. Na veliku radost obožavalaca, 30-godišnja pevačica je potvrdila da će se naći na velikom platnu, prvi put u glavnoj ulozi, i to u rimejku filma Zvezda je rođena.

Iako je prvobitno bilo planirano da ovaj film režira Clint Eastwood, a da glavnu ulogu tumači Beyonce, ovog posla se latio Cooper, kome će ovo biti režiserski debi. Sa druge strane, Gaga dosad na filmu pojavljivala u epizodnim ulogama (Machette Kills Sin City), tako da će ovo biti njen još radikalniji proboj u svet glume, nakon osvojenog Zlatnog globusa za ulogu Kontese u Američkoj horor priči. 

Ono što je, takođe, sjajna vest je i to što će Gaga raditi naslovnu numeru za ovaj film.

Pored toga, pevačica je na svom Instagram profilu na prilično originalan način najavila izlazak novog singla Perfect Ilusion, na koji nećemo morati da čekamo još dugo, budući da je zakazan za septembar.

lady gaga

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. KONAČNO

    17. 08. 2016. at 17:55

    JAO, JAO, JAO! Jedva čekaaaam, mada će Gaga nastupati na VMA ove godine sa novom pesmom, iako je objavila da singl izlazi u septembru.. Ipak je to SAVRŠENA ILUZIJA, dobro osmišljen plan! #markmywords #LG5 #perfectillusion #PawsUp

  2. BabyMonster

    18. 08. 2016. at 09:26

    Moram samo da kazem da je juce net bukvalno eksplodirao, znaci trend je bila na twitteru, nema fb stranice od mtv do billboarda da nisu preneli ovU vest.. tako da PERFECT ILLUSION AAAA USKORO <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top