in

Lady Gaga se vraća u ‘American Horror Story’


Lady gaga rs
Ponovo u AHS (foto: Instagram)

Lady Gagi je ponuđeno da ostane i u sledećoj sezoni popularne serije American Horror Story, a ona je to oberučke prihvatila.

Ryan Murphy, tvorac serijala, na Twitteru je napisao: „Bila je fantastična u petoj sezoni AHS-a, tako da sam je juče i zvanično pitao da nastavi da glumi u šestoj sezoni. Reci da @ladygaga!“

Pevačica je kasnije, za vreme intervjua odgovorila da će se ponovo pridružiti glumačkoj ekipi. Ona je otvorila dušu: „Nisam ovo ranije rekla, a trebalo je. (…)  Bitno je za sve ljude u industriji, i umetnike i menadžere, da brinemo o ljudima s kojima radimo. Da brinemo o njihovom mentalnom zdravlju i zdravlju uopšte, da svi budemo u redu. Važno je vredno raditi i zarađivati, ali je još važnije da podržavamo jedni druge u životnim izazovima. Srećnija sam nego ikada do sad. Ljudi s kojima radim brinu o meni i trude se da se osećam što je normalnije moguće i da uživam u tome što radim“ završava Lady Gaga.

Pored Gage, jedino je još Angela Basset potvrdila učešće u šestoj sezoni. Za ostatak ekipe ćemo morati sačekati dalja saopštenja.