Prati nas

Lady Gaga uz novu muziku najavila kozmetički brend

Muzika

Lady Gaga uz novu muziku najavila kozmetički brend

Planira da udvostruči svoje bogatstvo!

Lady Gaga je najavila svoju dugoočekivanu kozmetičku liniju po imenu Haus Laboratories. Veličanstvena kolekcija novih karmina, eyelinera i drugih kozmetičkih preparata stiže u septembru ove godine, a fanovi imaju mogućnost da ekskluzivno preko Amazona naruče svoje pakete već od 15. jula.

Kada sam bila mala, nikada se nisam osećala lepo, i dok sam pokušavala da otkrijem tu lepotu u sebi ili oko sebe, otkrila sam za tajne šminkanja” , napisala je Gaga u svojoj objavi na instagramu.

Gledala sam svoju majku koja se šminkala svakog jutra kako bi bila spremna da ide na posao. Tada sam počela da eksperimentišem sa šminkom, oduvek sam želela da budem jaka žena kakva je bila moja majka.”

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Tada sam otkrila Lady Gagu” , dodala je ona. “Otkrila sam superheroja u sebi kada sam našminkana pogledala u ogledalo i videla ono što ja želim da budem. Jako sam zahvalna što je šminka otkrila hrabrost u meni koju nisam znala da imam.

Pored toga što je pevačica odlučila da pokrene svoj “beauty” biznis i udvostruči svoje bogatstvo, interesantno je da je Gaga sve vreme bila uključena u proces stvaranja šminke.

Zajedno sa svojim dugogodišjim saradnicima, Lady Gaga je bila “mozak” iza kreiranja ovih kozmetičkih proizvoda, kampanje, odabira modela ali i bila ta koja je režirala video materijal za promociju.

Fanovi pevačice su momentalno primetili interesantan pop zvuk u novoj reklami koji podseća na neke starije pevačicine pop numere sa početka karijere. Iako sama ništa nije potvrdila, producent BloodPop koji je kreirao muziku, tvrdi da je to jedan delić njenog novoočekivanog šestog po redu studijskog albuma koji treba da se pojavi krajem godine.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

To Top