Lady Gaga zbog verenika dolazi u Srbiju!

Par se za Dan zaljubljenih verio posle višegodišnjeg zabavljanja ( foto: Celebuzz )

Lady Gaga će u najvećoj tajnosti ove nedelje doći u Srbiju u posetu svom vereniku Tayloru Kinney koji u našoj zemlji snima film.

Jedna od najpoznatijih svetskih pevačica će sa aerodroma u Beogradu odmah otići na Taru, gde glumac snima film The Forest, horor ostvarenje u kom mu je partnerka Natalie Dormer. Zvezda serija Vampirski dnevnici  i Chicago fire  je svojoj verenici unajmio agenciju koja će brinuti o njenoj sigurnosti, ali će ona ipak povesti i svoje obezbeđenje. Zahtevala je da novinari ne saznaju kada će tačno doputovati, a takođe je i ličnog vozača koji će joj biti na raspolaganju 24 časa dnevno.

Pop pevačica će u tajnosti doći u našu zemlju da bi posetila verenika na snimanju (foto: Instagram)

“Gaga želi da u Srbiji bude neprimećena pošto dolazi privatno. Čak ni ljudi koji su zaduženi da je dočekaju ne znaju kada će tačno doći. To će saznati nekoliko sati pre sletanja. Ona je tražila porše kajen i vožaca koji je vozio državne zvaničnike. Za sad se zna da će ići na Taru, ali ne i da li će odvojiti nekoliko dana za biravak u našoj prestonici. Pevačicin vrenenik je, inače, oduševljen Beogradom, naročito provodom u klubovima i na splavovima”, dodaje izvor blizak organizaciji za Kurir.

Povezane vesti