Search
Close this search box.

Lajfkouč iz „Survivora“: Koje sve tajne krije Ivona Koković

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ivona Koković trenutno živi u Srbiji gde radi kao lajkouč, ali iza sebe ima i bogatu karijeru kao manekenka i producentkinja – po čemu je i poznata široj javnosti van naše države.

„Manekenkstvom sam se bavila dugo godina, još otkako sam krenula da živim u Meksiku“, započela je Ivona.

„A onda, život u drugim zemljama, sa različitim kulturama, pomogao mi je da bolje upoznam različitosti i iste prihvatim.

Kroz ova iskustva koja su me susrela tokom života, osetila sam potrebu da pomognem i drugima“, govori ona za „Telegraf“.

Iz tog razloga, Ivona, koju na Instagramu prati više od šesnaest hiljada ljudi, nije tek bilo koja druga lepotica iz Srbije.

„Uvek sam bila zainteresovana za psihologiju i međuljudske odnose, čak sam i završila pedagogiju koja je usko povezana sa psihologijom. Tako sam i došla na ideju da radim kao lajfkouč. Završila sam kurs NLP i lajfkouč za lični razvoj i tada sam krenula aktivno da se bavim time“, rekla je ona dodatno.

Biti Srbin u drugoj državi, u Ivoninom slučaju kontinentu, nije lako.

„Kod nas je lajfkoučing osuđivan i nazivan prodavanjem magle, ali ja verujem da je to samo zbog nepoznavanja te profesije. U inostranstvu je taj termin jako zastupljen i verujem da ćemo početi vremenom da ga razumemo“, rekla je ona.

Ivona kaže i da planira da se vrati u Meksiko krajem godine, ali trenutno svoj biznis razvija i u Srbiji.

POSLEDNJE VESTI