Search
Close this search box.

Lana Del Rey javno isprozivala Kanye Westa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kanye West se već mesecima nalazi na udaru američke javnosti zbog podrške omaženog predsednika Donalda Trumpa. O njegovim ‘ispadima’ i ‘šokantnim izjavama’ često polemišu i druge javne zvezde, a toj grupici se pridružila i popularna pevačica Lana Del Rey.

Kanye je ponovo privukao negativnu pažnju na sebe nakon što je objavio fotografiju na Instagramu sa MAGA kačketom. Lana je bez ustučavanja odgovorila na njegov post, javno ga kritikujući zbog podrške njihovog predsednika.

„To što je Trump postao naš predsednik je gubitak za zemlju. Ali tvoja podrška je gubitak za kulturu. Mogu samo pretpostaviti da na nekom nivou imate sličan karakter. Zabluda veličine  i ekstremni problemi sa nacizmom – to ne bi bio problem da ne govoriš o čoveku koji vodi našu zemlju“, napisala je pevačica, pa dodala:

Ako misliš da je u redu podržati nekoga ko veruje da sme da zgrabi ženu za ***** samo zato što je poznat, onda ti treba intervencija koliko i njemu“, napisala je Lana.

Do sada se verovalo da su slavni reper i pevačica u prijateljskim odnosima jer je poznato da je upravo ona pevala na njegovom i Kiminom venčanju. Lana je tom prilikom izjavila:

„To je bilo iznenađenje za Kim. Nisam je upoznala pre toga. Pevala sam Young and Beautiful, Summertime Sadness i Blue Jeans. Kanye je tražio Young and Beautiful. Kardashijanke su jako fine“.

POSLEDNJE VESTI