Search
Close this search box.

Lazar Dimitrijević poznat kao manipulator: Drug omraženog takmičara otkrio pravu istinu

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Prethodnu nedelju u Survivoru obeležilo je ispadanje Marije Dmitrović, takmičarke koja je poslednjih dana važila za jednu od najomraženijih. Pored nje, tu titulu „deli“ i Lazar Dimitrijević, takmičar sa kojim je u više navrata ogovarala ostale članove crvenog tima, ali i uradila nezamislivo – ukrala kokos.

Marija i Lazar su se od početka emitovanja nove sezone udružili i koristili svaku situaciju da naprave pometnju unutar crvenog tima. Sve te smicalice rezultirale su Marijinim izbacivanjem iz Survivora, dok je Lazar ostao u takmičenju.

U emisiji „Survivor lično“ ugostili smo Lazarevog druga Maksima Bodirogu, koji nam je otkrio detalje njihovog odnosa, kao i da li je sve baš onako kako gledamo na malim ekranima.

„Mislim da mu je žao što je Marija ispala jer su bili baš bliski, ali neće očajavati. On je pre Survivora otišao u Zanzibar sam na more, on je takav čovek, sve može sam“, istakao je Maksim.

„Mi se družimo dve godine, a poznajemo dve i po. On je ozbiljno shvatio ovaj koncept emisije i bori se za sebe. On je ratnik. Ja sam ga pre odlaska u Survivor savetovao da bude to što jeste i da ne pokušava da igra neke igre jer se sve vidi na kamerama“, priča Lazarov prijatelj i dodaje da Lazar jeste sklon manipulacijama, kao što smi imali prilike da vidimo tokom prethodnih mesec dana.

On je u društvu poznat kao manipulator

„Pa, on je u društvu poznat kao manipulator, sav je u nekim kombinacijama. Ali, sama reč ‘Survivor’ znači opstati, tako da mislim da je bolje tući se za svoju poziciju i hranu, nego izgubiti. Mislim da su njegovi postupci legitimni i da nije nikoga zeznuo ili prevario. Svako se tu bori za sebe. Onaj koji nametne svoje mišljenje i stav – taj će uspeti.“

Maksim je komentarisao i reakcije ljudi na društvenim mrežama, koje su mahom negativne.

„Ne mogu da kažem ni da su komentari nepravedni ni da su pravedni jer mi gledamo ono što nam se prikazuje na televiziji, tako da ne možemo u potpunosti ni da znamo šta se tačno dešava. Svako ima svoj ugao gledanja, ali Lazar skreće pažnju na sebe iskrenošću i onim što izgovori, a što drugi ne smeju.“

Regujući na komentare da je Lazar svoju potresnu životnu priču (da su mu braća lečeni narkomani i da su svi porodično odlazili na terapije) podelio sa gledaocima kako bi se predstavio u boljem svetlu, Maksim kaže da to sigurno nije istina.

„On je napadan momak, ali ne voli baš da otkriva svoje tajne. Čak je i nas iznenadilo kada smo videli da je ispričao priču iz privatnog života.“

Lazarov prijatelj je istakao i da postoji šansa da u Survivoru dođe do neke emotivne veze.

„Nikad ne reci nikad. On je preživeo svašta u Beogradu. Kada izlazimo non stop su lepe devojke oko njega, on je poželjan muškarac među ženama, tako da ne bi me iznenadilo da bude nešto između njega i neke devojke u Survivoru.“

POSLEDNJE VESTI