Search
Close this search box.

Lečenje Marine Tucaković u Nemačkoj nije uspelo, borba se nastavlja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I dalje optimistična

Lečenje eksperimentalnim vakcinama kojem se podvrgla Marina Tucaković u nemačkom gradu Ulm po svemu sudeći nije uspelo, zbog čega su očajni članovi njene porodice, ali i mnogobrojni prijatelji.

Tucakovićki se kancer nije povukao nakon terapije, zbog čega je prinuđena da traži novi vid lečenja.

„Nadali smo se, ali se kancer nije povukao. Porodica je zabrinuta, razmišljaju o tome šta će dalje raditi kako bi Marina ozdravila. Njeno trenutno zdravstveno stanje nije dobro. Ona je veliki borac i na celu situaciju gleda sa pozitivne strane. Razmišljaju o odlasku na Kubu, ali Marina ima strah od letenja, pa je taj put pod znakom pitanja. Sin Laća je uz nju, zajedno se bore,“ otkriva izvor blizak Tucakovićevoj.

Spisateljica Isidora Bjelica pre dve godine bila je na istoj klinici kao i Marina, gde je pokušala da se izleči istom metodom.

„Pre dve godine bila sam dva puta u Nemačkoj na istoj klinici kao Marina, ali mi to nije pomoglo. Da su nastavili da me leče, sada bila bih pokojna. Marina ima drugu vrstu kancera i od toga zavisi kako deluje terapija. Bolnica „Adžibadem“ u Makedoniji me je izvukla,“ otkrila je Bjelica, koja je pobedila opaku bolest.

POSLEDNJE VESTI