Search
Close this search box.

Lekar koji je spasao Miru Škorić leči Glogovca

Foto: Saša Huzjak

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Saša Huzjak

Nebojša Glogovac lavovski se bori protiv teške bolesti, a o njegovom zdravlju brine doktor koji je lečio i Miru Škorić.

Glumca leči tim lekara na Institutu za onkologiju i radiologiju, predvođen direktorom, doktorom Radanom Džodićem, koji je pre četiri godine operisao folk zvezdu od raka. ”Nebojša je svoj problem od početka ozbiljno shvatio i redovno ide na terapije koje su mu specijalisti onkologije odredili,” priča dobro obavešten izvor.

Mira poručuje Glogovcu da je u sigurnim rukama. ”Potresla sam se kad sam čula da je Nebojša teško bolestan, jer ga izuzetno poštujem, on je jedan od naših najboljih glumaca koji je mnogo toga uradio za domaću kinematografiju. S velikim uživanjem gledam predstave, serije i filmove u kojima igra. To su osetljive stvari i ne bih da zadirem u tu vrstu privatnosti, ali mogu da kažem da on ima moju apsolutnu podršku i da se ne predaje. Znate, ja sam primer nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam otišla prilično kasno. Kad se setim toga, nije mi dobro. Međutim, verujem da će se Nebojša brzo vratiti glumi,” optimistična je Mira.

Pevačica je ubeđena da je glumac borac kao i ona. ”Ako se Glogovac leči kod doktora Džodića, onda je u sigurnim rukama. On je jedan od naših najboljih stručnjaka. Upravo mi je on i saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. U sebi sam ponavljala da to nikako nije moguće. Od tog trenutka rešila sam da zdravlje postavim na prvo mesto i promenim život iz korena. Nakon što su mi eminentni stručnjaci na onkologiji uradili sve detaljne analize, usledila je prva operacija. Imala sam još tri intervencije. To je prošlo, sada više vodim računa o najvažnijoj stvari u svom životu – zdravlju. Profesoru Džodiću, Markoviću i Jokiću, kao i Veri Vojinović, koji svakodnevno spasavaju hiljade života, beskrajno sam zahvalna i takve ljude treba ceniti u našoj zemlji.” zaključila je pevačica. (Kurir)

POSLEDNJE VESTI