Leona: Moja verzija ‘We Found Love’ bolja je od Rihannine

Ko gubi ima pravo da se ljuti!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ko gubi ima pravo da se ljuti!

 

Kada pesma koja je vama prvo ponuđena postane planetarni hit, jedan od najuspešnijih singlova godine, prodat u više od 6,5 miliona primeraka, definitivno imate razloga da budete nezadovoljni.

Pevačica Leona Lewis otkrila je tabloidu Daily Star da je ona ta koja je prva snimila pesmu We Found Love, koja je na kraju završila kod Rihanne. Pretenciozno ili ne, tek izjavila je i da je njena verzija bolja od one koju je 24-ogodišnja RiRi objavila.

„Pošto smo snimili We Found Love, Calvin Harris je otišao na turneju sa Rihannom i na kraju je ona objavila pesmu. Nismo se obavezali ugovorom, pošto sam htela da moj prvi singl bude pesma Trouble – tako da je to možda jedan od razloga zašto je Harris pesmu na kraju dao Rihanni. Radilo se o istoj verzji, ali moja je bila bolja. I dalje imam snimak, ali nikada neću dozvoliti da ‘procuri’. To bi bilo vrlo neprofesionalno“, izjavila je Leona, dodajući da pesma možda ne bi prošla tako dobro da je ona snimila.

Inače, šuška se da je pitanje dana kada će Chris Brown i Rihanna objaviti da su ponovo zajedno. Spekulacije su zasnovane na njihovim sve učestalijim viđanjima, kao i izjavi koju je RiRi dala u intervjuu za Vogue.

„Drugi ljudi ne vide kako se naš odnos promenio u protekle tri godine. Niko ništa ne vidi. Kad bi bili na mom mestu, znali bi o čemu pričam. Zato moram prihvatiti mišljenje javnosti takvo kakvo jeste“, rekla je Rihanna.

F.Y./Tracara.com
Foto: Soulculture.co.uk/Vogue.com

POSLEDNJE VESTI