Lepotice udate za milionere: Ovo su najbogatije Srpkinje na svetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/armedelamour/jelena_j_bin_drai1/marijanamateus)

Nekolicina žena sa naših prostora je imala tu privilegiju da zapadne za oko milijarderima i uvrsti se na listu najbogatijih Srpkinja.

Iako postoji stereotip da se bogato udaju žene koje nemaju svoje zanimanje, naše najpoznatije milionerke su bile posvećene svojim poslovima i pre nego što su stale na ludi kamen.

Sandra Meljničenko

https://www.instagram.com/p/rZk2D9J__j/?tagged=aleksandramelnichenko

Bivša Modelsica, udata je već 11 godina za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, a imaju ćerkicu Taru. Sandra se pre udaje bavila pevanjem, ali i modelingom, zahvaljujući kome je i upoznala supruga.

Jelena Bin Drai

https://www.instagram.com/p/Bc50RJJDmXV/?hl=en&taken-by=jelenabindrai

Nekadašnja miss Jugoslavije udata je za arapskog šeika Saida Bin Draia, čije se bogatstvo procenjuje na 2 milijarde dolara. Karijeru manekenke zamenila je karijerom poslovne žene. Vlasnica je kozmetičkog salona i obdaništa u Dubaiju, a poseduje i modnu liniju skupocenih haljina. Ima troje dece – ćerku Asju i sinove Halila i Hamdana. 

Ivana Berendika

https://www.instagram.com/p/BbcP8pGAJnt/?hl=en&taken-by=armedelamour

Kao i njena koleginica iz grupe Models, Ivana spada među najbogatije Srpkinje. Dizajnerka nakita je u braku sa jednim od osnivača kompanije Google, Tomasom Jermolukom. 

Slavica Ecclestone

Slavica je bila 23 godine u braku sa Berniem Ecclestoneom, prvim čovekom Formule 1. Čak ni razlika od 28 godina im nije smetala, a zajedno imaju ćerke Tamaru i Petru.

Marijana Matthaus

https://www.instagram.com/p/BdUWUfyH8oG/?hl=en&taken-by=marijanamateus

Sa samo 17 godina, Marijana je započela vezu sa Miodragom Kostićem, starijim 12 godina. Dobili su troje dece – sina Aleksandra i ćerke Dajanu i Anđelu. Nakon razvoda od Kostića, udala se za nemačkog fudbalera Lothara Matthausa, čije prezime i dalje koristi. 

Ivana Božilović

https://www.instagram.com/p/BGxBx_sI-Pq/

Ivana se bavi glumom i manekenstvom, a široj javnosti je poznata kao supruga Andrewa Firestonea, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma Firestone. 

POSLEDNJE VESTI