Search
Close this search box.

Leto je počelo: 6 super ideja za savršen letnji dejt

Leto je konačno stiglo, lagano se život vraća u normalnu, a obaveze oko učenja konačno su gotove i pred nama je nekoliko meseci uživanja.
Već je jasno da na festivale i koncerte nećemo ići, ali ima još mnogo načina na koje možeš da se zabaviš u pratnji svoje voljene osobe. Ovo je 6 predloga za super letnji dejt. Ali, obrati pažnju da rastojanje između vas bude – 2 metra :)

Istraži prirodu

Idite na planinarenje! Naša zemlja puna je lepih predela, planina i brda na kojima se možete dobro zabaviti, a koja još uvek nisu komercijalna i privlačna širokim narodnim masama, zbog čega vas neće smarati velike gužve turista.

Poseti luna park

Sigurni smo da u tvom mestu (ili nekom okolnom) postoji luna park, koji smo svi voleli kao mali. A tek oni automobili na struju… u jedan ti, u drugi tvoja simpatija, pa da vidimo – ko će tu pobediti. Samo se potrudite da imate dovoljno žetona.

Idite u bioskop na otvorenom

U svim većim gradovima, popularne su letnje filmske projekcije. Bilo da je to na bazenu, u parkovima ili na parkingu, ponesite ćebe i grickalice i uživajte na otvorenom ste vazduhu, pod zvezdama i – uživajte.

Kulturno se uzdigni

Ukoliko tokom godine nemaš vremena da obiđeš sve spomenike u tvom gradu, sada je možda vreme da zagrebeš po istoriji i saznaš nešto više o skulpturama pored koji prolaziš svakog dana.

Sportske zanimacije

Čak i da ti sport ne ide od ruke ne znači da ne treba da ga igraš. Ako ti plaža nije na dohvat ruke i ne možeš da igraš odbojku na pesku, školsko dvorište sa sportskim terenom jeste. Odbojka ili košarka, pa čak i fudbal, jedan na jedan, znaju da budu zabavni.

Piknik

Zgrabi svoje omiljeno ćebe i zaputi se u prvi park! Spakuj sendviče, grickalice, hladnu limunadu, ali i neke karte ili društvenu igru po izboru i u hladu provedi opušteno popodne.

POSLEDNJE VESTI